Woensdag - Zondag 17:00 - 22:30 uur 010 433 10 63

Over ons

 
 

Een echt Italiaans familierestaurant

Tonino Arsieni zorgt al jaren voor een gastvrije en warme gemoedelijke sfeer in de zaak. De bediening is vriendelijk en behulpzaam. En zij zullen er alles aan doen om de gast het naar de zin te maken.

U wordt verwelkomt met verse broodjes, olijven en tapenades en u beschikt over ruime keuze aan antipasti’s, pasta’s, pizza’s, vlees-en visgerechten. En het uitgebreide wijnassortiment uit alle Italiaanse streken laat niets te wensen over. En Tonino heeft ook een grote verzameling grappa’s.

Zodra de zon schijnt is het terras een fijne plek om te verblijven voor diner of gewoon een drankje. Dus Due Tonino is voor iedereen de plek om Italiaanse gastvrijheid te ervaren.

Het is alsof je even op vakantie bent.


Giuseppe Pisco
Chef

Tonino Arsieni
Eigenaar

Tonino Arsieni kreeg zijn passie voor eten en wijn met de paplepel ingegoten. Afkomstig uit Cellino San Marco, 'città del vino' in de regio Puglia, groeide hij op in het boerenbedrijf van zijn ouders. Hij ging zelf echter liever de horeca in. Daar ontmoette hij zijn grote liefde die hij volgde naar Nederland. In 1991 opende Due Tonino de deuren in Rotterdam.


Roberto & Ilaria
Gastheer & Gastvrouw
 
 

Geschiedenis

Due tonino is een echt familierestaurant

Due Tonino bestaat in 2016 al 25 jaar! Die jaren hebben uiteraard ook veranderingen met zich mee gebracht: een likje verf, andere familieleden in de bediening en Tonino is ouder geworden. Maar de persoonlijke aandacht voor de gasten is nooit veranderd. Sommigen zijn vrienden geworden, die blijven terugkeren. Het is bijna alsof je bij Tonino thuis komt eten. De schilderijen aan de muren zijn trouwens van Lies Arsieni en worden ook te koop aangeboden.


 

Oorkondes

Beloning voor jarenlange ervaring

Due Tonino ontving het keurmerk ‘Marchio Ospitalità Italiana’. Dit is een waardering die wordt toegekend aan Italiaanse restaurants in de wereld die de Italiaanse kwaliteitsnormen respecteren. Het is de bedoeling hierdoor de Italiaanse gastronomische cultuur te ontwikkelen en te promoten. Dit is een initiatief van de Italiaanse koepelorganisaties voor Kamers van Koophandel in binnen-en buitenland, het Nationaal Instituut voor Toeristisch Onderzoek en het certificeringscomité in Italië.


 

Buiten tafelen

Zonnig terras tot in de avonduren

Wij hebben vorige zomer het terras vernieuwd om comfortabel buiten te kunnen tafelen. We beschikken ook over terrasverwarming voor het mindere zomerweer.