Onze Exclusieve Eigen Wijn, Primitivo Di Manduria

Cosimo Walter is trots op de geraffineerde Primitivo di Manduria, die de essentie van Puglia belichaamt. Geworteld in Puglia, wordt Cosimo Walters erfgoed weerspiegeld in het aanbod van Due Tonino. Deze Primitivo di Manduria, met zijn verfijnde profiel en fruitige nuances die leiden tot een zachte en volle smaak, belichaamt de essentie en ziel van zijn geboorteplaats.

"Onze Exclusieve Collectie van Huisgemaakte Wijnen, Doordrenkt met Familietraditie en Passie."

Hun toewijding aan kwaliteit blijkt uit de beperkte productie van hun Primitivo di Manduria, met dit jaar ongeveer 5.000 flessen beschikbaar. Dit illustreert de hoge standaard die zij handhaven voor hun eigen Primitivo, waardoor het een unieke vondst is, exclusief bij Due Tonino. Het is een universeel geliefde wijn, bekend om zijn veelzijdigheid en harmonie met een verscheidenheid aan gerechten, waaronder kaas, vlees, pasta – vooral in combinatie met truffel of ravioli.

"Ervaar de Essentie van Italië in Elk Glas"

Onze Wijnkaart

De wijnselectie bij Due Tonino bestrijkt het beste van Italië, van Noord tot Zuid, en biedt een rijk palet van de viniculturele excellentie van het land. Het menu bevat gerenommeerde Italiaanse wijnen zoals Amarone, naast gevierde namen en verborgen juweeltjes van kleinere wijngaarden die klaar staan om te verrassen en te bekoren. Elke wijn is zorgvuldig gekozen om ons menuaanbod te complementeren, wat zorgt voor een perfecte pairing bij elk gerecht.

Due Tonino nodigt u uit om hun wijnkaart te verkennen voor een uitgebreide reis door de beste wijnen van Italië. Hun deskundige personeel staat altijd klaar om deskundige aanbevelingen te doen, wat zorgt voor een ongeëvenaarde eetervaring. Ontdek de voortreffelijke pairings die u wacht bij Due Tonino.

"In elke fles ligt een verhaal van traditie, een fluistering van het Italiaanse platteland en een belofte van ongeëvenaarde kwaliteit."

Reserveer nu een tafel bij ons.