Ervaar het Hart van Italië in Rotterdam

Authentieke Smaken, Klassieke Recepten uit Alle Hoeken van Italië, in een Warme, Gezellige en Gastvrije Sfeer

Over Ons

Het interieur lijkt op een kleine Italiaanse binnentuin, die gasten uitnodigt om samen te komen, te ontspannen en te genieten van een culinaire reis door klein Italië in Rotterdam. Due Tonino is niet zomaar een restaurant; het is een ruimte om te verbinden, te relaxen en zich thuis te voelen. Waar ze niet alleen om de kwaliteit van de producten geven, maar ook om de ervaring van een avondje uit in Italië.

Het verhaal achter Due Tonino is een mix van de nalatenschap van oprichter Tonino en het levendige leiderschap van Cosimo Walter, wat zorgt voor een unieke en gastvrije ambiance. Waar de naam vandaan komt? Due Tonino, de benaming voor ‘twee kleine Antonio’s’ is meer dan 30 jaar geleden ontstaan door de twee oprichters, die toevallig dezelfde naam delen.

Onze Wijnen

Due Tonino biedt een breed scala aan wijnen, van bekende namen tot verborgen juweeltjes. Cosimo Walter is trots op de geraffineerde Primitivo di Manduria, een fruitige wijn met een zachte nasmaak, die de essentie van Puglia belichaamt. Geworteld in Puglia, wordt Cosimo Walters erfgoed weerspiegeld in het aanbod van Due Tonino. De wijnselectie bij Due Tonino bestrijkt het beste van Italië, van Noord tot Zuid, en biedt een rijk palet van de vini culturele excellentie van het land.

"Qui Si Lavora Per Hobby"

Provare Per Credere

(la cortesia sarà molto apprezzata)

Menu

Ontdek de essentie van Italiaans culinair genot bij Due Tonino. Ons menu is een eerbetoon aan de rijke smaken en authentieke bereidingen die Italië te bieden heeft. Van de handgemaakte pizza’s en heerlijke voorgerechten tot onze kenmerkende pasta’s en smaakvolle hoofdgerechten, elke keuze belooft een onvergetelijke smaakervaring. Elk gerecht weerspiegelt onze passie voor kwaliteit, traditie en innovatie, perfect samengebracht voor uw tafel in het hart van Rotterdam.

Reserveer nu een tafel bij ons.

Heeft u vragen of speciale wensen?

Voor vragen en opmerkingen kunt u ons bereiken via het onderstaande formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.